Brief aan Timothy gaat viral

Promotie voor de gratis host

BOEM.

Dat was wat Franny zei nadat Tim vlak voordat hij Utopia verliet zijn medebewoners nog maar eens op het hart drukte zich niet met relaties te bemoeien.

Buiten de poort wordt hem vervolgens voor de camera gevraagd om een reactie op de verontwaardiging op zijn aandringen seks te hebben terwijl Franny herhaaldelijk aangeeft dit niet in de transparante Iglo-tent te willen.

Het was volgens Timothy allemaal een beetje jammer, die ophef. Ze hadden alleen maar wat dirty talk. En ach, dat is toch normaal in een relatie?

Hij zei het. Echt waar.

Vandaag de open brief aan Timothy viral gegaan. En steeg het aantal mensen dat de brieven las explosief. Wie zich op t.v. ernstig misdraagt kan zich niet meer beroepen op ‘bemoei je met je eigen zaken ‘.

BOEM.

Als het gaat om een kwetsbare jonge vrouw die op televisie ingepalmd wordt. Vervolgens wordt gemanipuleerd. Waarbij het slachtoffer wordt voorgehouden dat niemand om haar heen werkelijk om haar geeft, behalve degene die haar inpalmt. Waarbij er voortekenen zijn van isolatie.

Wat is er dan aan de hand?

Op dit moment is het goed om Franny vooral te laten weten dat ze er mag zijn. Dat ze in Utopia nog een taak heeft. Dat ze eerst moet werken aan zichzelf. Ontdekken wie ze is, wat ze kan en wat ze wil. Leren om van zichzelf te houden zoals ze is. Onafhankelijk te zijn.

Ze geven geen fuck om jou “, zei Timothy tegen Franny. Het is niet heel moeilijk het tegendeel te bewijzen.

Geef dat haar mee op haar Instagram account. Via haar liefhebbende familie. Sta achter haar, steun haar, en steun de mensen om haar heen. Geef haar die warme deken.

En laat Tim voor wat hij is.

13 maart 2019
Share via
Copy link